Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Зелений салат з йогуртом

  • Зелений салат з йогуртом

Інгредієнти:

  • Св. шпинат: ½ пучка
  • Св. зелений листовий салат: 3-4 шт.
  • Св. зелена цибуля: 2 шт.
  • Св. огірок: 1 шт.
  • Домашній сир (зернистий): 2 ст. л.
  • Св. зелень (петрушка, кинза, кріп): на свій смак
  • Св. йогурт без смакових добавок: 2-3 ст. л. (див. базовий рецепт приготування йогурту в йогуртниці)
  • Оливкова олія (Extra virgin): 1 ст. л.
  • Св. часник: 1 зуб.
  • Сіль, св. мелений чорний перець: на свій смак
  • Фруктоза або цукор: ½ ч. л.


Приготування:

Час приготування*: 30 хвилин

  1. Усю зелень і огірок добре промити та замочити на 15-20 хв., потім ще раз промити й підсушити.
  2. Підготувати основу заправки. Часник почистити й подрібнити часничницею, змішати з оливковою олією, додати сіль, фруктозу або цукор, перець, добре перемішати.
  3. Шпинат, цибулю, огірок - крупно нарізати, зелень дрібно посікти. Листя салату акуратно порвати руками на великі шматочки.
  4. Посічену зелень, шпинат, цибулю, огірок і домашній сир акуратно з'єднати та перемішати. Зверху викласти листя салату.
  5. До основи заправки додати йогурт, добре перемішати. Полити салат зверху йогуртовою заправкою. Подавати одразу.

Додаткові поради:

Ви можете використовувати й комбінувати, як інгредієнти, будь-які види салатів та зелені, а також змінювати їх співвідношення на ваш смак.

Напишіть нам