Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Домашній майонез зі сметани

  • Домашній майонез зі сметани

Інгредієнти:



Приготування:

Час приготування: 15 хвилин

  1. Підготувати основу. Часник почистити й подрібнити часничницею, змішати часник з оливковою олією, додати гірчицю, добре перемішати.
  2. Яєчний жовток розтерти. Додати до основи з оливковою олією жовток і сметану, добре перемішати.
  3. Додати сіль, перець, фруктозу або цукор та довести до смаку.
  4. Взбити майонез до однорідної, пишної маси. Використовувати, як заправку до салатів.

Додаткові поради:

Готовий домашній майонез зі сметани зберігати в холодильнику не більше 3-х діб. У разі зміни консистенції після зберігання в холодильнику (відокремлення сироватки), збити майонез віночком.

Напишіть нам