Головна
Про нас
Доставка / оплата
Підтримка
Контакти
Обліковий запис
Реєстрація
Вхід
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Зворотний
дзвінок
+38 (098)
277-48-48
+38 (093)
277-48-48
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Товарів 0
0 грн
Ваш кошик порожній!
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Аудіо-Відео техніка
Акустичні системи
Телевізори
Планшети для малювання
Аксесуари
Техніка для кухні
Блендери
Ваги кухонні
Електроножеточки
Електроплити
Йогуртниці
Мультиварки, скороварки
М'ясорубки
Печі електричні
Сушарки для продуктів
Тостери
Аксесуари
Техніка для дому
Ваги підлогові
Аксесуари
Авто-Портативна техніка
Автомагнітоли
Льодогенератори
Холодильники-Морозильники
Аксесуари
Сушарки для продуктів
Виноградно-сливова пастила
ЦІНИ ЧОРНОЇ П'ЯТНИЦІ ВЖЕ ДІЮТЬ! >>
Виноградно-Сливова пастила в дегідраторі
Інгредієнти:
5 стиглих відбірних слив
1 гроно червоного винограду, без кісточок
2 столові ложки цукру
Для приготування використовувалися:
Сушарка для продуктів DEX DFD-395S (DFD-515S)
Приготування
Час сушки — 8-12 годин; Температура 70°C.
Додати попередньо відділені від кісточок сливи, виноград та цукор у каструлю.
Залишити сливи та виноград на плиті на середньо-низькому вогні, помішуючи, протягом 10-15 хвилин, поки сливи та виноград не пом’якшаться.
Подрібнити сливи та виноград занурювальним блендером до однорідної консистенції.
Вилити подрібнену масу на вистелений пергаментом лоток сушарки або на лоток для пастили.
Сушити за максимальної температури 70°C протягом 8-12 годин або до готовності.
Зняти фруктову пастилу обережно з пергаментного паперу / лотка для пастили через 6 годин.
Помістити фруктову пастилу безпосередньо на лоток сушарки й висушити протягом часу, що залишився.