Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Виноградно-Сливова пастила в дегідраторі

  • Виноградно-Сливова пастила в дегідраторі

Інгредієнти:

  • 5 стиглих відбірних слив
  • 1 гроно червоного винограду, без кісточок
  • 2 столові ложки цукру
Для приготування використовувалися: Сушарка для продуктів DEX DFD-395S (DFD-515S)

Приготування

Час сушки — 8-12 годин; Температура 70°C.

  1. Додати попередньо відділені від кісточок сливи, виноград та цукор у каструлю.
  2. Залишити сливи та виноград на плиті на середньо-низькому вогні, помішуючи, протягом 10-15 хвилин, поки сливи та виноград не пом’якшаться.
  3. Подрібнити сливи та виноград занурювальним блендером до однорідної консистенції.
  4. Вилити подрібнену масу на вистелений пергаментом лоток сушарки або на лоток для пастили.
  5. Сушити за максимальної температури 70°C протягом 8-12 годин або до готовності.
  6. Зняти фруктову пастилу обережно з пергаментного паперу / лотка для пастили через 6 годин.
  7. Помістити фруктову пастилу безпосередньо на лоток сушарки й висушити протягом часу, що залишився.
Напишіть нам