Warning: unlink(/sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/system/storage/cache/cache.city.0.1754272616): No such file or directory in /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/system/library/cache/file.php on line 17Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/index.php:111) in /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/system/library/session.php on line 21Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/index.php:111) in /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/system/library/session.php on line 21Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/index.php:111) in /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/index.php on line 198Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/index.php:111) in /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/system/library/currency.php on line 45Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/index.php:111) in /sata2/home/users/dex1/www/www.dex.ua/system/storage/modification/catalog/controller/common/header.php on line 64 В'ялений лосось Теріякі | Рецепти для сушарок DEX
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

В'ялений лосось «Теріякі» в дегідраторі

  • В'ялений лосось «Теріякі» в дегідраторі

Інгредієнти:

  • 500 г св. лосося
  • ½ склянки соєвого соусу
  • ¼ склянки цукру
  • ¼ чайної ложки натертого св. імбиру
  • 1 зубчик подрібненого часнику
  • ¼ склянки апельсинового соку
Для приготування використовувалися: Сушарка для продуктів DEX

Приготування

Час сушки — 8 годин; Температура 60-65°C.

  1. Нарізати рибу скибочками завтовшки 6 мм. Відкласти.
  2. Змішати соєвий соус, цукор, тертий імбир, часник і апельсиновий сік до однорідності.
  3. Помістити рибу та маринад у герметичний пластиковий пакет і добре перемішати.
  4. Залишити маринуватися в холодильнику упродовж 4 годин.
  5. Відділити рибу від маринаду, за необхідності промокнути рибу паперовими рушниками, щоби прибрати залишки маринаду.
  6. Розмістити скибочки лосося рівномірно на лотках сушарки.
  7. Сушити за 60-65°C протягом 8 годин або до готовності.
Напишіть нам