Головна
Про нас
Доставка / оплата
Підтримка
Контакти
Обліковий запис
Реєстрація
Вхід
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Зворотний
дзвінок
+38 (098)
277-48-48
+38 (093)
277-48-48
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Товарів 0
0 грн
Ваш кошик порожній!
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Аудіо-Відео техніка
Акустичні системи
Телевізори
Планшети для малювання
Аксесуари
Техніка для кухні
Блендери
Ваги кухонні
Електроножеточки
Електроплити
Йогуртниці
Мультиварки, скороварки
М'ясорубки
Печі електричні
Сушарки для продуктів
Тостери
Аксесуари
Техніка для дому
Ваги підлогові
Аксесуари
Авто-Портативна техніка
Автомагнітоли
Льодогенератори
Холодильники-Морозильники
Аксесуари
Сушарки для продуктів
В'ялений лосось «Теріякі»
ЦІНИ ЧОРНОЇ П'ЯТНИЦІ ВЖЕ ДІЮТЬ! >>
В'ялений лосось «Теріякі» в дегідраторі
Інгредієнти:
500 г св. лосося
½ склянки соєвого соусу
¼ склянки цукру
¼ чайної ложки натертого св. імбиру
1 зубчик подрібненого часнику
¼ склянки апельсинового соку
Для приготування використовувалися:
Сушарка для продуктів DEX
Приготування
Час сушки — 8 годин; Температура 60-65°C.
Нарізати рибу скибочками завтовшки 6 мм. Відкласти.
Змішати соєвий соус, цукор, тертий імбир, часник і апельсиновий сік до однорідності.
Помістити рибу та маринад у герметичний пластиковий пакет і добре перемішати.
Залишити маринуватися в холодильнику упродовж 4 годин.
Відділити рибу від маринаду, за необхідності промокнути рибу паперовими рушниками, щоби прибрати залишки маринаду.
Розмістити скибочки лосося рівномірно на лотках сушарки.
Сушити за 60-65°C протягом 8 годин або до готовності.