Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Картопляні чипси в дегідраторі

  • Картопляні чипси в дегідраторі

Інгредієнти:

  • Велика червона картопля, очищена: 2 шт.
  • Окріп: 8 склянок
  • Лимонний сік: 2 чайні ложки
  • Антипригарний кулінарний спрей або рафінована олія
  • Сіль: ¼ чайної ложки
  • Приправа для картоплі: до смаку

Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 10 годин. Температура: 70°С

  1. Нарізати очищену картоплю тонкими кружальцями товщиною 1 мм.
  2. Закип'ятити воду. Налити окріп в миску й додати у воду лимонний сік, перемішати. Потім додати нарізану картоплю в миску з окропом та лимонним соком і залишити на 30 хв.
  3. Дістати картоплю з води та розкласти на паперових рушниках, щоби підсушити.
  4. Злегка побризкати скибочки картоплі антипригарним спреєм та посипати сіллю та приправою для картоплі з обох боків.
  5. Помістити картоплю рівномірно між лотками сушарки.
  6. Сушити за температури 70°C протягом 10 годин або до хрусткого стану.

Додаткові поради:

Якщо немає під рукою антипригарного кулінарного спрея, можна злегка змастити кружальця картоплі з обох боків рафінованою олією за допомогою кулінарного пензлика.


*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

Теги: рецепти для дегідраторів, корисні картопляні чіпси, картопляні чіпси в сушарці, чіпси в дегідраторі, для електричних сушарок dex

Напишіть нам