Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Бразильські джеркі барбекю в дегідраторі

  • Бразильські джеркі барбекю в дегідраторі

Інгредієнти:

  • Яловичина (вирізка): 1 кг
  • Мелений кмин: 2 чайні ложки
  • Сушений орегано: 2 чайні ложки
  • Порошок цибулі: 1 чайна ложка
  • Свіжомелений коріандр: 1 чайна ложка
  • Сіль: 1 чайна ложка
  • Свіжомелений чорний перець: 1 чайна ложка
  • Свіжомелений білий перець: 1/4 чайної ложки
  • Мелений червоний гострий перець: 1 чайна ложка
  • Зубчики часнику (терті): 4 шт.
  • Сік лайма або лимона: ½ склянки
  • Оливкова олія: ½ склянки

Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 6 годин. Температура: 70°С

  1. Яловичину нарізати вздовж на тонкі смужки завтовшки 5 мм.
  2. Змішати кмин, орегано, порошок цибулі, коріандр, сіль, чорний перець, часник, сік лайма, оливкову олію та подрібнений червоний перець, поки добре не з’єднаються.
  3. Помістити яловичину та маринад у герметичний пластиковий пакет і добре перемішати.
  4. Залишити маринуватися в холодильнику на 12 годин або на ніч.
  5. Відділити м`ясо від маринаду, промокнути зайві залишки маринаду паперовими рушниками. Помістити мариновану яловичину рівномірно між лотками сушарки для зневоднення.
  6. Сушити за температури 70°C протягом 6 годин або до готовності.

Додаткові поради:

Якщо немає можливості завершити приготування за один цикл, слід покласти напівготовий продукт в пакет і помістити до холодильника. Можна досушити в електричній сушарці для продуктів пізніше.


*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

Теги: рецепти для дегідраторів, джеркі з яловичини в сушарці, сушене м'ясо в дегідраторі, для електричних сушарок dex

Напишіть нам