Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Джеркі з яловичини «Теріякі»

  • Джеркі з яловичини «Теріякі»

Інгредієнти:

  • Яловичина (вирізка): 1кг
  • Соєвий соус: ½ склянки
  • Світло-коричневий цукор: ¼ склянки
  • Натертий св. імбир: ½ чайної ложки
  • Подрібнений часник: 1 зубчик
  • Ананасовий сік: ¼ склянки

Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 6 годин. Температура: 70°С

  1. Яловичину нарізати вздовж на тонкі смужки завтовшки 5 мм.
  2. Змішати соєвий соус, світло-коричневий цукор, тертий імбир, часник і ананасовий сік до однорідності.
  3. Помістити яловичину та маринад у герметичний пластиковий пакет і добре перемішати.
  4. Залишити маринуватися в холодильнику на 12 годин або на ніч.
  5. Відділити м`ясо від маринаду, підсушити мариноване м`ясо паперовими рушниками, щоби прибрати залишки маринаду. Помістити мариновану яловичину рівномірно між лотками сушарки для зневоднення.
  6. Сушити за максимальної температури 70°C протягом 6 годин або до готовності.

Додаткові поради:

Якщо немає можливості завершити приготування за один цикл, слід покласти напівготовий продукт в пакет і помістити до холодильника. Можна досушити в електричній сушарці для продуктів пізніше.


*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

Теги: рецепти для дегідраторів, джеркі з яловичини в сушарці, м'ясо в дегідраторі, для електричних сушарок dex

Напишіть нам