Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Пряні яблучні чипси в дегідраторі

  • Пряні яблучні чипси в дегідраторі

Інгредієнти:

  • Червоні яблука 2 шт.
  • Cік ½ лимона
  • Цукор 1 столова ложка
  • Мелена кориця 1 чайна ложка
  • Мускатний горіх мелений ¼ чайної ложки
  • Ванільний екстракт ½ чайної ложки
Для приготування використовувалися: Сушарка для продуктів DEX DFD-395S (DFD-515S)


Приготування

Час сушки — 6-12 годин; Температура 60-65°C.

  1. Вирізати серцевину з яблук, а потім нарізати яблука кружечками завтовшки 6 мм.
  2. Змішати разом лимонний сік, цукор, корицю, мускатний горіх, екстракт ванілі та нарізані яблука, поки яблука не покриються прянощами рівномірно.
  3. Помістити яблучні шматочки рівномірно між лотками для зневоднення.
  4. Сушити за температури 60-65°C протягом 6-12 годин або до готовності.
Напишіть нам