Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Пастила із заморожених ягід

  • Пастила із заморожених ягід

Інгредієнти:

  • Будь-які заморожені ягоди, фрукти або їх суміш до смаку
  • Свіжі яблука. Орієнтовне співвідношення яблук до заморожених інгредієнтів: 1 до 3
  • Мед: на свій смак






Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 10-14 годин. Температура**: 45-50°С

  1. Попередньо ягоди/ фрукти необхідно повністю розморозити й відділити від зайвої рідини.
  2. Яблука слід почистити й запекти в духовці до м’якості.
  3. Подрібнити розморожені ягоди/ фрукти блендером до однорідної суміші. За необхідності, перетерти суміш через сито для відділення зайвих шкірок/ насіння. Підготовлені яблука подрібнити блендером, додати подрібнену суміш розморожених ягід/ фруктів і змішати до однорідності. Якщо суміш вийшла густішою ніж треба, можна додати сік від розморожених ягід. Якщо – занадто кисла, можна трохи підсолодити медом до смаку.
  4. Викласти готову суміш на лоток для пастили рівномірним тонким шаром. Помістити в сушарку для приготування. Можна, також, використати лоток основної секції сушарки, який попередньо застелити пергаментним папером, а зверху викласти суміш. Після половини циклу приготування, слід прибрати пергамент і сушити до готовності.

Додаткові поради:

Якщо немає можливості завершити приготування за один цикл, слід покласти напівготову пастилу в пакет і помістити до холодильника, або в сухе прохолодне місце. Можна досушити пастилу в електричній сушарці для продуктів пізніше.


*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

**Приготування пастили триває, орієнтовно, 10-14 годин. Але якщо є бажання приготувати швидше, то можна підвищити температуру до 70°С.

Теги: рецепти для дегідраторів, ягідна пастила в сушарці, пастила в дегідраторі, для електричних сушарок dex

Напишіть нам