Ваш кошик порожній!
ЦІНИ ЧОРНОЇ П'ЯТНИЦІ ВЖЕ ДІЮТЬ! >>
Для приготування використовувалися:Сушарки для продуктів DEX
Час сушки*: 10-12 годин. Температура**: 50°С
Додаткові поради:
Якщо немає можливості завершити приготування за один цикл, слід покласти напівготову пастилу в пакет і помістити в холодильник, або в сухе прохолодне місце. Можна досушити пастилу в електричній сушарці для продуктів пізніше.
*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.
**Приготування пастили триває, орієнтовно, 10-12 годин за рекомендованої температури 50°С для максимального збереження вітамінів. Але, якщо є бажання приготувати швидше, то можна підвищити температуру до 70°С.
Теги: рецепти для дегідраторів, ягідна пастила в сушарці, пастила із чорниць та ожини, пастила в дегідраторі, для електричних сушарок dex