Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Морквяні чипси «Ранч» в дегідраторі

  • Морквяні чипси «Ранч» в дегідраторі

Інгредієнти:

  • 3 великі моркви, попередньо очищені від шкірки
  • 1½ столових ложки води
  • 1 пакет приправи «Ранч» (або суміш спецій для овочів за смаком)
Для приготування використовувалися: Сушарка для продуктів DEX DFD-395S (DFD-515S)


Приготування

Час сушки — 8-12 годин; Температура 60-65°C.

  1. Нарізати моркву вздовж, тонкими смужками, за допомогою овочечистки, а потім помістити до великої миски.
  2. Добре перемішати моркву з водою та приправою.
  3. Помістити смужки моркви рівномірно між лотками сушарки для зневоднення.
  4. Сушити за температури 60-65°C протягом 8-12 годин або до готовності.

Додаткові поради

Для приготування приправи «Ранч» у домашніх умовах: змішати 2 ст. л. сухих вершків, 2 ч. л. сушеної петрушки, 1 ч. л. порошку цибулі та 1/2 ч. л. подрібненої шматочками сушеної цибулі, 1/2 ч. л. порошку часнику, 1/4 ч. л. сушеної зелені кропу, 1/4 ч. л. солі, дрібка чорного перцю.

Напишіть нам