Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Медові персики в бурбоні

  • Медові персики в бурбоні

Інгредієнти:

  • 2-3 персика, очищені від шкірки та кісточки
  • ½ склянки гарячої води (не окроп)
  • ½ склянки меду
  • 6 столових ложок бурбону (бурбон за бажанням можна замінити на апельсиновий або ананасовий сік із додаванням ванільного екстракту)


Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 12-16 годин. Температура: 60°С

  1. Нарізати персики скибочками завтовшки 1,5 см і покласти в посуд, що закривається або пластиковий пакет із застібкою.
  2. Змішати разом гарячу воду та мед, поки мед не розчинеться. Потім додати бурбон, перемішати.
  3. Додати суміш медового бурбону до персиків і маринувати 4 години.
  4. Відділити персики від залишків маринаду та розмістити їх рівномірно тонким шаром на лотках сушарки.
  5. Помістити лотки з персиками в сушарку. Сушити за температури 60°С протягом 12-16 годин або до готовності до вашого смаку.

*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

Напишіть нам