Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

В'ялений лосось «Теріякі» в дегідраторі

  • В'ялений лосось «Теріякі» в дегідраторі

Інгредієнти:

  • 500 г св. лосося
  • ½ склянки соєвого соусу
  • ¼ склянки цукру
  • ¼ чайної ложки натертого св. імбиру
  • 1 зубчик подрібненого часнику
  • ¼ склянки апельсинового соку
Для приготування використовувалися: Сушарка для продуктів DEX

Приготування

Час сушки — 8 годин; Температура 60-65°C.

  1. Нарізати рибу скибочками завтовшки 6 мм. Відкласти.
  2. Змішати соєвий соус, цукор, тертий імбир, часник і апельсиновий сік до однорідності.
  3. Помістити рибу та маринад у герметичний пластиковий пакет і добре перемішати.
  4. Залишити маринуватися в холодильнику упродовж 4 годин.
  5. Відділити рибу від маринаду, за необхідності промокнути рибу паперовими рушниками, щоби прибрати залишки маринаду.
  6. Розмістити скибочки лосося рівномірно на лотках сушарки.
  7. Сушити за 60-65°C протягом 8 годин або до готовності.
Напишіть нам