Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Крекери зі свіжої кукурудзи в дегідраторі

  • Крекери зі свіжої кукурудзи в дегідраторі

Інгредієнти:

  • Св. кукурудза без лушпиння: 2 качани
  • Насіння льону: 3/4 склянки
  • Очищена вода: 1/4 склянки
  • Сіль: 1 ч. л.
  • Сухий часник (порошок): 1/4 ч. л.







Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 8-12 годин. Температура: 70°С

  1. Зрізати ядра з качанів кукурудзи. Додати до кукурудзяних ядер насіння льону, воду, сіль і часниковий порошок. Змішати й подрібнити блендером до отримання однорідної маси у вигляді пюре.
  2. Підготувати 2 листи пергаментного паперу відповідно до розміру лотків сушарки. Розкачати тісто з кукурудзяної суміші між листами пергаменту завтовшки 3 мм, викласти суміш на пергаменті на лотки сушарки.
  3. Сушити за максимальної температури 70°C протягом 8-12 годин або до хрусткого стану. Обережно зняти крекери з пергаментного паперу за 6 годин сушки. Після цього, помістити крекери безпосередньо на лотки сушарки і продовжити сушку до завершення часу.

Додаткові поради:

Якщо немає можливості завершити приготування за один цикл, слід покласти напівготовий продукт в пакет і помістити до холодильника. Можна досушити в електричній сушарці для продуктів пізніше.


*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

Теги: рецепти для дегідраторів, крекери з кукурудзи в сушарці, овочі в дегідраторі, для електричних сушарок dex

Напишіть нам