Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Чипси з гарбуза в дегідраторі

  • Чипси з гарбуза в дегідраторі

Інгредієнти:

  • Гарбуз, очищений: 500 г
  • Кориця/ кардамон мелені: до смаку

Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 6 годин. Температура: 60-65°С

  1. Нарізати очищений гарбуз тонкими смужками завтовшки 3-4 мм.
  2. Додати до нарізаного гарбуза мелену корицю або ін. прянощі до смаку, перемішати.
  3. Розкласти смужки гарбуза рівномірно між лотками сушарки, одним шаром.
  4. Сушити за температури 60-65°С протягом 6 годин або до хрусткого стану.

*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

Теги: рецепти для дегідраторів, гарбузові чипси, чипси в сушарці, чипси з гарбуза, чипси в дегідраторі, для електричних сушарок dex

Напишіть нам