Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Джеркі з бекону

  • Джеркі з бекону

Інгредієнти:

  • Копчений бекон: 10 смужок
  • Сушений чебрець: ¼ чайної ложки
  • Сушена шавлія: ¼ чайної ложки
  • Світло-коричневий цукор: 1 чайна ложка
  • Мелене насіння фенхеля: 1 чайна ложка
  • Мелений червоний перець: ¼ чайної ложки
  • Чорний перець: 1/8 чайної ложки
  • Порошок часнику: 1/8 чайної ложки
  • Порошок цибулі: 1/8 чайної ложки

Для приготування використовувалися:
Сушарки для продуктів DEX


Приготування:

Час сушки*: 6 годин. Температура: 70°С

  1. Розрізати смужки бекону навпіл або на три частини.
  2. Змішати всі спеції, поки добре не з’єднаються.
  3. Рясно посипати приправою кожен бік бекону.
  4. Помістити бекон рівномірно між лотками сушарки.
  5. Сушити за температури 70°C протягом 6 годин або до готовності.

Додаткові поради:

Якщо немає можливості завершити приготування за один цикл, слід покласти напівготовий продукт в пакет і помістити до холодильника. Можна досушити в електричній сушарці для продуктів пізніше.


*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях сушарок для продуктів/ дегідраторів.

Теги: рецепти для дегідраторів, джеркі з бекону в сушарці, сушене м'ясо в дегідраторі, для електричних сушарок dex

Напишіть нам