Головна
Про нас
Доставка / оплата
Підтримка
Контакти
Обліковий запис
Реєстрація
Вхід
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Зворотний
дзвінок
+38 (098)
277-48-48
+38 (093)
277-48-48
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Товарів 0
0 грн
Ваш кошик порожній!
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Аудіо-Відео техніка
Акустичні системи
Телевізори
Планшети для малювання
Аксесуари
Техніка для кухні
Блендери
Ваги кухонні
Електроножеточки
Електроплити
Йогуртниці
Мультиварки, скороварки
М'ясорубки
Печі електричні
Сушарки для продуктів
Тостери
Аксесуари
Техніка для дому
Ваги підлогові
Аксесуари
Авто-Портативна техніка
Автомагнітоли
Льодогенератори
Холодильники-Морозильники
Аксесуари
Рецепти від DEX
Печі електричні
Кекс класичний
Кекс класичний
Інгредієнти:
Вершкове масло 170г
Цукор 150г
Яйця 3 шт.
Борошно 240г
Ванільний цукор 8г
Дрібка солі
Харчова сода 1 ч.л. (загасити 1 ст.л. оцту)
Сметана (20%) 2 ст.л.
Родзинки (ізюм) 100 г
Цукрова пудра для посипання
Для приготування використовувалися:
Піч електрична DEX DTO-450C (DTO-350CA, DTO-600CA)
Приготування:
Час випікання — 60-70 хвилин; Температура випікання 180°C
У невеликій ємності міксером збити розм'якшене вершкове масло із цукром до стану однорідної пишної маси, упродовж 5 хв.
Додати поступово по одному яйцю не зупиняючи процес збивання. А потім, ванільний цукор, щіпку солі, сметану і збити все до однорідної консистенції.
Додати просіяне борошно та гашену оцтом соду, добре перемішати.
До тіста додати родзинки (попередньо замочені в окропі упродовж 3-5хв. і ретельно просушені за допомогою паперової серветки).
Перекласти тісто в змащену вершковим маслом і посипану товченими сухарями форму для випікання кексів.
Готовий кекс густо посипати цукровою пудрою.