Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Кекс класичний

  • Кекс класичний

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 170г
  • Цукор 150г
  • Яйця 3 шт.
  • Борошно 240г
  • Ванільний цукор 8г
  • Дрібка солі
  • Харчова сода 1 ч.л. (загасити 1 ст.л. оцту)
  • Сметана (20%) 2 ст.л.
  • Родзинки (ізюм) 100 г
  • Цукрова пудра для посипання
Для приготування використовувалися: Піч електрична DEX DTO-450C (DTO-350CA, DTO-600CA)

Приготування:

Час випікання — 60-70 хвилин; Температура випікання 180°C

  1. У невеликій ємності міксером збити розм'якшене вершкове масло із цукром до стану однорідної пишної маси, упродовж 5 хв.
  2. Додати поступово по одному яйцю не зупиняючи процес збивання. А потім, ванільний цукор, щіпку солі, сметану і збити все до однорідної консистенції.
  3. Додати просіяне борошно та гашену оцтом соду, добре перемішати.
  4. До тіста додати родзинки (попередньо замочені в окропі упродовж 3-5хв. і ретельно просушені за допомогою паперової серветки).
  5. Перекласти тісто в змащену вершковим маслом і посипану товченими сухарями форму для випікання кексів.
  6. Готовий кекс густо посипати цукровою пудрою.
Напишіть нам