Головна
Про нас
Доставка / оплата
Підтримка
Контакти
Обліковий запис
Реєстрація
Вхід
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Зворотний
дзвінок
+38 (098)
277-48-48
+38 (093)
277-48-48
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!
Товарів 0
0 грн
Ваш кошик порожній!
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Аудіо-Відео техніка
Акустичні системи
Телевізори
Планшети для малювання
Аксесуари
Техніка для кухні
Блендери
Ваги кухонні
Електроножеточки
Електроплити
Йогуртниці
Мультиварки, скороварки
М'ясорубки
Печі електричні
Сушарки для продуктів
Тостери
Аксесуари
Техніка для дому
Ваги підлогові
Аксесуари
Авто-Портативна техніка
Автомагнітоли
Льодогенератори
Холодильники-Морозильники
Аксесуари
Рецепти від DEX
Печі електричні
Цільнозерновий хліб
Цільнозерновий хліб
Інгредієнти:
Борошно цільнозернове 450г
Вівсяні пластівці 20г
Сіль 1 ч.л. без гірки
Сода 1 ч.л. без гірки
Кефір 350-400 мл
Яйця 1 шт.
Вершкове масло 15 г
Насіння (кунжут, соняшник тощо) за смаком
Для приготування використовувалися:
Піч електрична DEX DTO-450C (DTO-350CA, DTO-600CA)
Приготування:
Час випікання — 45 хвилин; Температура випікання 200-230°C
Змішати сухі інгредієнти.
Додати масло, яйце й більшу частину кефіру. Обережно перемішати рукою й додати ще частину кефіру до потрібної консистенції (тісто має бути не рідким але м'яким, щоби можна було сформувати тісто за формою батона або кола).
Викласти тісто на посипану борошном дошку і сформувати з тіста коло, товщиною близько 2,5 см. Перенести на деко і великим ножем надрізати хрест-навхрест до половини товщини тіста, щоби він добре пропікся всередині.
Випікати в розігрітій елетропечі перші 15 хвилин за температури 230°C, потім знизити температуру до 200°C і залишити для випікання ще на 30 хвилин.