Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Плов зі свининою і сухофруктами

  • Плов зі свининою і сухофруктами

Інгредієнти:

  • Свинина: 400 г
  • Морква: 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля: 1 шт.
  • Болгарський перець: 1 шт.
  • Соєвий соус: 100 мл
  • Томатний соус або кетчуп: 100 мл
  • Лимон: 1/2 шт.
  • Цукор: 1 ст. л.
  • Крохмаль (кукурудзяний): 1 ст. л.
  • Паприка: 1 ст. л.
  • Коріандр (мелений): 1 ч. л.
  • Перець «Чилі» (свіжий), сіль: за смаком
  • Олія (рафінована): 3-4 ст. л.

Для приготування використовувалися:
Мультиварка DEX DMC-65 (DMC-67)


 Приготування:

Час приготування*: 65 хвилин, програми: СМАЖЕННЯ, ТУШКУВАННЯ

  1. Для приготування соусу, змішати в мисці соєвий та томатний соус, додати цукор, сік 1/2 лимона, коріандр, паприку та перемішати. Додати крохмаль і перемішувати, поки крохмаль повністю не розчиниться і соус стане однорідною консистенції (без грудочок).
  2. Почистити овочі. Цибулю нарізати чверть або півкільцями, моркву й болгарський перець соломкою або брусочками. М'ясо промити, відокремити від зайвої вологи, підсушити за допомогою паперових рушників. Нарізати м'ясо невеликими шматочками по 2-2,5 см.
  3. Додати в чашу олію, встановити програму СМАЖЕННЯ на 15 хвилин і почекати, поки чаша з добре розігріється (після старту зворотного відліку почекати ще 2 хвилини). Викласти м'ясо в чашу, обсмажити рівномірно з кожного боку упродовж 8 хвилин (з відкритою кришкою та помішуючи). Додати зверху овочі, за 2 хвилини перемішати овочі з м'ясом та залити рівномірно соусом, смажити до завершення роботи програми, помішуючи.
  4. Закрити кришку, встановити програму ТУШКУВАННЯ на 50 хвилин. Всередині процесу, 1-2 рази відкрити кришку й добре перемішати, щоби зберегти рівномірну консистенцію соусу. Після цього продовжити приготування за закритої кришки до завершення процесу. Сервірувати до столу з розсипчастим вареним рисом.


*Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових уподобань, а також за умови приготуванні страви в інших моделях мультиварок. У разі використання для приготування страви скороварки (приготування під тиском), а не мультиварки, необхідно враховувати, що час приготування страви може скоротитися, орієнтовно, вдвічі від наданих значень.

Теги: рецепти для мультиварок, свинина в кисло-солодкому соусі, другі страви в мультиварці, для мультиварок-скороварок dex

Напишіть нам