Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Суп із галушками

  • Суп із галушками

Інгредієнти:

  • Бульйон: 1200 мл
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Картопля: 2-3 шт.
  • Сіль, ароматні трави, перець чорний (свіжомелений): на свій смак
  • Св. зелень: на свій смак
  • Яйця курячі: 2 шт.
  • Манка: 7 ст. л.
  • Оливкова олія: 1 ст. л.
  • Соняшникова олія (рафінована): 2 ст. л.



Для приготування використовувалися:
Мультиварка DEX DMC-65 (DMC-67)


 Приготування:

Час приготування*: 65 хвилин. Програми**: СМАЖЕННЯ, ТУШКУВАННЯ, РУЧНИЙ

  1. Підготувати тісто для галушок: курячі яйця злегка збити віночком із щіпкою солі. Додати оливкову олію, суміш ароматних трав (на смак) та перемішати. Поступово додати манку (час від часу помішувати) та довести тісто до однорідної консистенції. Накрити посуд із тістом плівкою й поставити в холодильник для набухання манки.
  2. Почистити овочі, нарізати цибулю дрібними кубиками, картоплю середніми, а моркву кружальцями. Увімкнути програму СМАЖЕННЯ на 5-7 хвилин. Пасерувати моркву із цибулею на рафінованій олії (з відкритою кришкою, час від часу помішувати).
  3. Після завершення роботи програми додати в чашу картоплю та налити бульйон чи воду. Закрити кришку. Установити програму ТУШКУВАННЯ на 50 хвилин.
  4. Посолити, додати перцю, установити режим РУЧНИЙ (температура приготування «100°С») на 10 хвилин. Кришку залишити відкритою.
  5. Сформувати за допомогою чайної ложки галушки та поступово додати в суп (набирати тісто ½ ложки й опускати в суп). Закрити кришку та продовжити приготування до завершення роботи програми (2-3 хвилини). Подрібнену зелень додати в суп після завершення приготування.

Додаткові поради:

Для того щоб, під час формування галушок, тісто добре відставало від ложки, перш ніж набирати тісто, необхідно щоразу опускати ложку в холодну воду.


* Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях мультиварок. У разі використання для приготування страви скороварки (приготування під тиском), а не мультиварки, необхідно враховувати, що час приготування страви може скоротитися, орієнтовно, вдвічі від наданих значень.

** Рекомендовані програми за умови приготування в мультиварках DEX DMC-80 (DMC-81), DMC-70 (DMC-71): СМАЖЕННЯ, СУП, ШЕФ-КУХАР (МУЛЬТИКУХАР), в скороварках DEX DPC-60 (DPC-61): СМАЖЕННЯ, ПЕРШІ СТРАВИ, ШЕФ-КУХАР.

Теги: рецепти для мультиварок, суп із галушками, перші страви в мультиварці, для мультиварки-скороварки dex

Напишіть нам