Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Крем-суп із селери

  • Крем-суп із селери

Інгредієнти:

  • Корінь селери: 1/2 шт. (450-500г)
  • Картопля: 1 шт.
  • Часник: 2-3 зуб.
  • Молоко: 500 мл
  • Вода: 1 мірний ст.
  • Вершкове масло: 60-70 г
  • Запашний перець (горошком): 3-4 шт.
  • Лавровий лист: 1-2 шт.
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Зелень селери, петрушки: за смаком
  • Пармезан / Бринза: за смаком

Для приготування використовувалися:
Мультиварка DEX DMC-65 (DMC-67)


 Приготування:

Час приготування*: 50 хвилин. Програма: ТУШКУВАННЯ

  1. Корінь селери, картоплю помити, очистити від шкірки й нарізати скибочками середнього розміру. Часник почистити, зубки розрізати уздовж на дві частини.
  2. Змастити внутрішню поверхню чаші мультиварки вершковим маслом. Викласти нарізані овочі й рівномірно розподілити в чаші. Додати лавровий лист, перець горошком, сіль. Налити воду й молоко. Закрити кришку. Встановити програму ТУШКУВАННЯ на 50 хвилин.
  3. Після завершення роботи програми, перекласти тушковані овочі (картоплю, селеру, часник) з чаші мультиварки в окрему ємність. З молока витягти горошки перцю й лавровий лист. Подрібнити овочі блендером, поступово додаючи молоко, в якому тушкувалися овочі, і вершкове масло. Довести суп до однорідної консистенції крему. До подавання до столу, до кожної тарілки додати зверху пармезан або бринзу (натерті на дрібну тертку) і прикрасити подрібненою зеленню. Подавати із сухариками або грінками з білого хліба.

* Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових переваг, а також за приготування страви в інших моделях мультиварок. У разі використання для приготування страви скороварки (приготування під тиском), а не мультиварки, необхідно враховувати, що час приготування страви може скоротитися, орієнтовно, вдвічі від наданих значень.

Теги: рецепти для мультиварок, крем-суп із селери, перші страви в мультиварці, для мультиварок-скороварок dex

Напишіть нам