Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Капучіно без кавомашини

  • Капучіно без кавомашини

Інгредієнти:

  • Вода: 100-150 мл
  • Мелена кава: 2 ч. л.
  • Молоко з високим відсотком жирності: 100-150 мл
  • Цукор, мелена кориця, шоколадна крихта: на свій смак








Для приготування використовувались:
Блендер DEX DHB-577 (DHB-575)


Приготування:

Час приготування*: 10-15 хвилин

  1. Для приготування знадобиться: турка (джезва), міксер або блендер із насадкою вінчик. Зварити в турці міцну каву. Молоко закип’ятити і, поки молоко ще гаряче, ретельно збити міксером або блендером (з насадкою вінчик) до утворення щільної густої піни.
  2. Чашку для капучіно обов'язково обполоснути окропом, щоб нагріти.
  3. В нагріту чашку налити гарячу каву, додати цукор за смаком. Зверху, за допомогою ложки, акуратно викласти збиту молочну пінку. Пропорції кави й молочної піни - 1:1. Не перемішувати!
  4. Зверху посипати корицею і / або шоколадною крихтою, на смак.

Додаткові поради:

До того як наливати каву, на дно нагрітої чашки можна додати 10-15 мл лікеру (Амаретто, Бейліс або ін. на свій смак).


* Час приготування може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, а також залежно від особистих смакових уподобань.

Напишіть нам