Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Печиво «Горішки» класичний рецепт

  • Печиво «Горішки» класичний рецепт

Інгредієнти:

  • Яйця 2 шт.
  • Масло вершкове 200 г
  • Цукор 150 г
  • Борошно 3-3,5 склянки (скл. 200 мл)
  • Сода 0,5 ч., л
  • Оцет 1 ст.л.
  • Згущене молоко (варене) 1 банка

Для приготування використовувались:
Бутербродниця DEX DSM-26 (DSM-36)


 Приготування:

Час випікання*: 3-4 хвилини. Змінні панелі: для Горішків

  1. Розтопити вершкове масло. Яйця змішати із цукром. Додати розтоплене вершкове масло й перемішати. Соду загасити оцтом і додати до яєчної маси, перемішати. Додати борошно й замісити тісто. Тісто повинно вийти м’яке і пластичне.
  2. За допомогою кондитерського пензлика злегка змастити поверхню обох панелей бутербродниці рафінованою олією, безпосередньо перед розігріванням.
  3. Від тіста відщипнути шматочки, скачати маленькі кульки діаметром 1-1,5 см. Кульки викласти в нижню панель (форму) для горішків і закрити другою.
  4. Готові половинки горішків дістати, остудити й заповнити начинкою зі згущеним молоком. Зайві краї обрізати.

* Час випікання може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових уподобань, а також за умови приготування страви в інших моделях бутербродниць/ мультимейкерів.

Теги: рецепти для бутербродниць dex, горішки класичний рецепт, печиво горішки, рецепт для горішниці

Напишіть нам