Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Льєжські вафлі

  • Льєжські вафлі

Інгредієнти:

  • Борошно - 400 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Молоко - 140 мл
  • Цукор (крупний) - 180 г
  • Масло вершкове - 200 г
  • Дріжджі (сухі) - 1,5 ч. ложки
  • Цукор ванільний - 10 г
  • Сіль - 0,2 ч. ложки

Для приготування використовувались:
Бутербродниця DEX DSM-26 (DSM-36)


 Приготування:

Час випікання*: 5 хвилин. Змінні панелі: для Вафель. Кількість вафель - 12 шт.

  1. 1/2 підігрітого молока (але не гарячого) додати дріжджі, накрити й залишити підніматися на 10 хвилин.
  2. У молоко, що залишилося, розбити 2 яйця, додати сіль і добре збити віночком.
  3. У глибокій мисці розім'яти борошно з вершковим маслом. Додати цукор, частину молока із дріжджами та молока з яйцями, ретельно розмішати дерев'яною ложкою або міксером на низькій швидкості до стану липкого тіста. Накрити й залишити підніматися на 30 хвилин.
  4. На робочій поверхні, добре присипаній борошном, розділити тісто на 12 частин.
  5. Кожну частину скатати в кульку, обваляти у цукрі.
  6. Випікати в попередньо розігрітій бутербродниці 5 хвилин. Змінні пластини до увімкнення бутербродниці трохи змастити рафінованою олією за допомогою кухарського пензлика.

* Час випікання може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових уподобань, а також за умови приготування страви в інших моделях бутербродниць/ мультимейкерів.

Теги: рецепти для бутербродниць dex, льєжські вафлі, рецепт для вафельниці

Напишіть нам