Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Печиво «Горішки» з какао та кокосовим кремом

  • Печиво «Горішки» з какао та кокосовим кремом

Інгредієнти:

для тіста:

  • Борошно пшеничне 3 скл.
  • Какао 2 ст. л.
  • Цукор 3/4 скл., сіль (щіпка)
  • Масло вершкове 250 г
  • Розпушувач 1 ч. л.

для начинки:

  • Молоко 1,5 скл.
  • Масло вершкове 150 г
  • Борошно 4-5 ст. л.
  • Цукор 1/2 скл., ванільний цукор 10 г
  • Кокосова стружка 1/2 скл.
  • Яйця курячі 2 шт.

Для приготування використовувались:
Бутербродниця DEX DSM-26 (DSM-36)


Приготування:

Час випікання*: 3-4 хвилини. Змінні панелі: для Горішків

  1. Збити розм'якшене вершкове масло з цукром, додати інші інгредієнти, замісити тісто.
  2. За допомогою кондитерського пензлика злегка змастити поверхню обох панелей бутербродниці рафінованою олією, безпосередньо перед розігріванням. Від тіста відщипнути шматочки, скачати маленькі кульки діаметром 1-1,5 см. Кульки викласти в нижню панель (форму) для горішків і закрити другою. Готові половинки горішків дістати, остудити.
  3. Приготувати начинку: яйця збити з цукром і ванільним цукром, додати борошно й молоко, довести до однорідності. Суміш викласти у невелику каструлю і, постійно помішуючи, варити до загустіння на невеликому вогні. Після чого, остудити до кімнатної температури. Вершкове масло кімнатної температури збити з кокосовою стружкою. Додати поступово заварний крем, збити вінчиком і довести крем до однорідності.
  4. Готові половинки горішків наповнити начинкою та з'єднати. Зайві краї обрізати.

* Час випікання може відрізнятися від вказаних значень залежно від якості конкретного продукту, особистих смакових уподобань, а також за умови приготування страви в інших моделях бутербродниць/ мультимейкерів.

Теги: рецепти для бутербродниць dex, горішки з какао, з кокосовим кремом, печиво горішки, рецепт для горішниці

Напишіть нам