Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Йогурт із бананом і мигдалем

  • Йогурт із бананом і мигдалем

Інгредієнти:

  • Св. домашній йогурт без добавок: 200 мл (див. базовий рецепт приготування йогурту)
  • Банан: 1 шт.
  • Мигдаль: 10 шт.
  • Мигдальні пластівці: до смаку
  • Сіль: щіпка
  • Шоколадна крихта: до смаку





Приготування:

Час приготування*: 5-7 хвилин

  1. Почистити банан.
  2. Подрібнити подрібнювачем блендера мигдальні горіхи до консистенції борошна, додати 1/2 банана, щіпку солі й подрібнити блендером разом з мигдалем до однорідної консистенції.
  3. Другу частину банана порізати шматочками. Покласти порізаний банан в склянку або креманку. Посипати мигдальними пластівцями та шоколадною крихтою.
  4. До подрібненого банана з мигдалем додати свіжий, охолоджений в холодильнику йогурт і перемішати. Перекласти йогурт в склянку, зверху на шматочки бананів. Можна перемішати або залишити шарами. Вживати одразу.

Додаткові поради:

Смак і консистенція готового продукту залежить безпосередньо від якості молока. Рекомендуємо використовувати тільки якісне молоко для приготування кисломолочних продуктів найвищої якості. Тим, хто дотримується суворого дієтичного харчування, також слід звернути увагу, що чим вище жирність молока - тим вище жирність готового продукту.


Напишіть нам